spacer
 
Ik ben een ControllerIk zoek een controller
 
spacer

Over ControlPartners.nl

ControlPartners.nl is ontstaan vanuit de groeiende vraag van klanten naar communicatieve en op samenwerking gerichte Controllers. Directies van ondernemingen en organisaties hebben behoefte aan financiële duidelijkheid. Waar staan we, is de huidige strategie financieel de juiste en welke projecten leiden tot effectiviteit, efficiency en transparantie, zijn de kernvragen van vandaag de dag. 

Van de ervaren Controller wordt extra toegevoegde waarde verwacht en komt daardoor in een natuurlijk spanningsveld.  In deze tijd wordt naast het afleggen van verantwoording ook daadwerkelijke sturingsinformatie verwacht. Ideeën zijn er vaak te over, maar hoe krijg je dat op een transparante en overtuigende manier over het voetlicht?

Managers kunnen kandidaten op basis van vakdiploma's werven. Dit geeft echter geen garantie voor een succesvolle invulling van de Controllers rol als daarbij vitale competenties (*) ontbreken.

ControlPartners.nl richt zich in de selectie op die (Interim) Controllers, die de ControlPartnerPlus competenties  hebben, dan wel de potentie in zich hebben deze eigen te maken. Deze competenties geven een extra borging voor het slagen van projecten en het succes van de kandidaat.

ControlPartners.nl maakt het potentiële opdrachtgevers gemakkelijk door op een zeer toegangelijke en overzichtelijke manier de kandidaten op anonieme wijze voor te stellen. ControlPartners.nl heeft voor alle Controller functies 20 verschillende profielen gedefinieerd. De meest geschikte kandidaten zijn aan de de hand van opleiding, ervaring en informatie over persoonlijkheid en gedragsvoorkeuren direct te selecteren.

Transparantie in de recruitmentmarkt heeft lang op zich laten wachten, maar nu is het dan toch zo ver. ControlPartners.nl maakt het zoekproces eenvoudig en geeft als enige intermediair openheid van zaken, zowel over de kandidaten als over de tarieven.

 

 

(*)De ControlPartnerPlus competenties: Communicatief, organisatie sensitief, klantvriendelijk en gericht op samenwerken.

spacer