spacer
 
Ik ben een ControllerIk zoek een controller
 
spacer

Referenties

Pierre van Kooten, Interim CFO bij tal van bedrijven en voormalig CFO van de Bodycare Group zegt het volgende: "Succes van ondernemingen wordt vooral gerealiseerd met excellent personeel, niet in het minst door uitstekende controllers. Bedrijven op zoek naar dergelijk personeel doen er verstandig aan een specialist in te schakelen die begrijpt dat de ene controller functie niet de andere is en dat ook de persoonlijkheid van de kandidaat moet passen bij de job. ControlPartners.nl heeft die kennis in huis en met hun zeer vernieuwende concept scheppen zij gelijk duidelijkheid binnen een zeer attractieve formule."

Carla de Lange, HR manager bij Life Fitness zegt over ControlPartners.nl: "Wat mij zeer aanspreekt van de aanpak van ControlPartners is dat men niet alleen inhoudelijk zeer goed weet waar het in Finance omgaat, maar dit ook overzichtelijk in kaart brengt. Een HR manager wil snel en overzichtelijk inzage hebben in de kwaliteit van de kandidatendatabase. Daarnaast kijkt een HR manager niet alleen naar de harde feiten zoals opleiding en ervaring, maar ook naar de persoon. Uiteraard moet de toekomstige werknemer berekend zijn op zijn taak, echter de relationele en persoonskenmerken zijn doorslaggevend om als volwaardig team lid te kunnen samenwerken binnen en buiten de afdeling. ControlPartners.nl heeft deze aspecten zeer mooi en on-line in beeld gebracht, door persoonlijkheidstype indicators voor elk van de kandidaten naast de harde feiten weer te geven. Dit vereenvoudigt selectie en levert veel tijdswinst op."

Rob Kok, CFO bij de Onderlinge s'-Gravenhage U.A. en voormalig directeur Financiën bij DAS is zeer verrast over de verfrissende en transparante wijze van werken ControlPartners.nl. "Voor elk bedrijf is het essentieel dat financiële ondersteuning, sturing en controle onlosmakelijk zijn verbonden aan de onderneming als geheel. Om dat goed te doen, zijn feiten en duidelijkheid nodig en een Controller die naast zijn of haar analytisch vermogen ook nog eens de kunst verstaat de boodschap effectief over te brengen. ControlPartners.nl heeft denk ik, een unieke formule gevonden, om deze veel gewilde karakteristieken op overzichtelijke wijze samen te brengen en de juiste match te bieden"

Rick Anderson, Lector Controlling zegt het volgende over ControlPartners.nl: "Het is plezierig om te zien dat er een partij is die niet alleen inhoudelijk zeer kundig is en geïnteresseerd is in het prachtige vak Controlling, maar daarnaast ook, zoals het een Controller betaamt, orde schept en transparantie geeft. ControlPartners koppelt zonder geheimzinnigheid, op een attractieve en fijnmazige wijze, vraag en aanbod. Wat mij daarnaast bijzonder aanspreekt, is dat men een zeer innovatieve en gestructureerde manier gevonden heeft om persoonlijkheidskenmerken van kandidaten te benoemen. Ik onderschrijf de importantie van goedcommunicerende en samenwerkende Controllers en graag moedig ik daarom ControlPartners.nl aan hier blijvend aandacht aan te besteden en daarnaast persoonlijk contact en begeleiding op hoog niveau te houden"

 

Partners in financial recruitment en consultancy.

spacer