spacer
 
Ik ben een ControllerIk zoek een controller
 
spacer

Plus Competenties

Managers kunnen kandidaten op basis van vakdiploma's werven. Dit geeft, wanneer daarbij vitale competenties ontbreken, onvoldoende garantie voor een succesvolle selectie en invulling van de Controllers rol. Dit leidt niet zelden tot een mislukte match.

ControlPartners.nl werkt vanuit een innovatieve formule. De ControlPartners.nl Controllers treden op vanuit Plus competenties: Communicatief, organisatie sensitief, klantvriendelijk en gericht op samenwerken. Competenties die een extra borging bieden voor het succes van de kandidaat en daarmee het slagen van de projecten van de opdrachtgever. ControlPartners.nl heeft deze zekerheid voor u in huis.

ControlPartners.nl' kandidaten kunnen voor € 250,- een exclusief on-line assessment ondergaan bij TestGroup Consulting. Aan de hand van een vragenlijst wordt de persoonlijkheid gemeten en het zogenaamde Jung type bepaalt. Deze Bridge Personality test meet persoonlijkeid in 34 persoonlijkheidsdimenssies en gedragsvoorkeuren in 16 Bridge Types. TestGroup Consulting werkt met scores op acht Competenties en stellen daarvan profielen samen in zestien variëteiten. Op grond van deze diagnose en een gesprek met een qualified user van de Bridge Personality, wordt een persoonlijk profiel opgesteld en ontstaat een selectie van gevalideerde controllers. Kwaliteiten en vaardigheden waarin ControlPartners.nl investeert om tot langdurige samenwerkingsverbanden te komen.

 

    

 

 

 

 

 

Kwaliteit. Snelheid. Duidelijkheid.

spacer