spacer
 
Ik ben een ControllerIk zoek een controller
 
spacer

Wat doen we?

Onze ambitie reikt verder dan "het kunnen inzetten van deskundigen op het gebied van boekhoudkundig bedrijfsbeheer", zoals de functie ooit in de literatuur stond beschreven. Primair staat sturing op resultaat. Met antwoorden op actuele kernvragen als: waar staan we, is de huidige strategie financieel de juiste en welke projecten leiden tot meer effectiviteit, efficiency en transparantie.

Ons dienstenpallet varieert van consultancy, interim management tot recruitment.

Daarmee beweegt ControlPartners.nl zich op het snijvlak van vraag en aanbod van financiële professionals. Ontstaan vanuit de onmisbaarheid van communicatieve, op samenwerking gerichte Controllers. Specifiek actief in de niche van Controllers die naast adviezen, ook oplossingen kunnen bieden die ingaan op de noodzaak van directe financiële duidelijkheid.

Van de Controller wordt toegevoegde waarde verwacht. Primair staat congruentie: het inzetten van de juiste m/v op de juiste plek. Naast het afleggen van verantwoording gaat het om het presenteren van actuele sturingsinformatie. Ideeën zijn er vaak te over. Onze kandidaten met ControlPartners Plus competenties brengen dit selectief, transparant en overtuigend over aan de organisatie.

 

   

 

 

 

Controllers van ControlPartners dragen bij aan de reputatie van haar opdrachtgevers.

spacer